Nyt se on varmaa: Niklas Salo tekee paluun pässipaitaan

Kaksi edellistä kautta SaPKossa pelanneen Niklas Salon sopimus Pelicansin kanssa purettiin ja hyökkääjä palaa loppukaudeksi Savonlinnaan.

Soila Puurtinen

Niklas Salo on kiusannut SaPKoa tällä kaudella Peliittojen riveissä. Hyökkääjä palaa SaPKoon loppukauden kattavalla sopimuksella.
Niklas Salo on kiusannut SaPKoa tällä kaudella Peliittojen riveissä. Hyökkääjä palaa SaPKoon loppukauden kattavalla sopimuksella.

SaPKo vahvistaa hyökkäyskalustoaan, kun Niklas Salo tekee paluun pässipaitaan. Salon sopimus kattaa loppukauden Savonlinnassa.

Salo siirtyi täksi kaudeksi Pelicansin riveihin, mutta ei päässyt murtautumaan liigamiehistöön. Salo on pelannut lähes koko kauden Peliittojen riveissä Mestistä, ja kantoi joukkueensa kultakypärää tehoin 12+6=18.

Pelicans tiedotti sopimuksen purusta aiemmin maanantaina.

—Salon kohdalla suunnitelmamme olivat, että miehelle löytyy sopiva ruutu liigamiehistöstämme. Näin ei kuitenkaan käynyt, joten päädyimme pelaajan kanssa keskusteltuamme tähän ratkaisuun. Haluamme kiittää Saloa palveluksista ja toivotamme miehelle tsemppiä jatkoon, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen perustelee seuran tiedotteessa.

SaPKossa Salo oli voittamassa Mestiksen mestaruutta keväällä 2017 ja pronssia kaudella 2018

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet