KiPalle jälleen kolmen tunnin koitos — Hamina kaatui Rantakentällä kolmen kotiutuslyöntikierroksen jälkeen

Kiteen Pallo jatkoi Superpesiksen kotikiertuettaan toisella voitolla. Se oli taas kovan päivätyön takana.

Niilo Hirvonen

KiPa juhli Simo Rahusen kunnarilla tullutta ensimmäisen jakson voittoa.

Kolmen tunnin näytökset jatkuivat Kiteen Pallon osalta sunnuntain kotiottelussa Haminaa vastaan. Vierasjoukkue kaatui kolmannella kotiutuslyöntikilpailun kierroksella, ja näin kaksi pistettä jäivät Kiteen Rantakentälle luvuin 2—1 (5—2, 3—6, 0—0, 6—5).

Kiteen kakkospelinjohtaja Vesa Varonen osasi odottaa ottelusta haastavaa.

— Hurja helle, ja pelinsä uomiin saanut vastustaja. Siitä muodostui tiukka kamppailupeli, jonka hoidimme todella pitkän kaavan mukaan.

Varonen kiitteli joukkuetta taistelusta ja uusien ratkaisijoiden löytymisestä. Kun Sami Partanen ei ollut totutulla tasollaan, muun muassa vahvasti lyönyt Simo Rahunen nousi esiin. Myös Samu-Kalle Varonen oli pelipäällä.

KiPa on tarjonnut kahdessa kotiottelussaan ainakin viihdettä koko rahan edestä, sillä niissä ollaan tahkottu yhteensä noin 6,5 tuntia pesäpalloa.
Kiteeläiset ovat sarjassa viidensiä. Se on selvästi jäljessä Joensuuta, mutta toisaalta myös tasaisen keskiryhmän ylimpänä joukkueena.  

— Jokainen keskinäisten kohtaamisten voitto on todella tärkeä tässä sarjan tasaisessa keskikastissa, Varonen totesi.

Kitee jatkaa kotiotteluitaan jo tiistaina Koskenkorvaa vastaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet