Laaksolle kolmen ottelun pelikielto keskiviikon Hermes-kamppailusta – Forsströmia taklanneelle Sikstukselle neljän pelin panna

SaPKon Tommi Laakso joutuu sivuun tämän viikonlopun otteluista Ketterää ja Hermestä sekä ensi keskiviikon kotiottelusta RoKia vastaan.

Tuija Pauhu

Tommi Laakso kärsii pelikieltonsa otteluissa Ketterää, Hermestä sekä RoKia vastaan.
Tommi Laakso kärsii pelikieltonsa otteluissa Ketterää, Hermestä sekä RoKia vastaan.

SaPKon Tommi Laaksolle on annettu kolmen ottelun pelikielto keskiviikon Hermes-kamppailusta.

Laakso taklasi ottelun avauserässä Hermes-kapteeni Jussi Nättistä, eikä tämä pystynyt jatkamaan peliä.

Torstaina Mestiksen kurinpitoryhmä antoi Laaksolle taklauksesta kolmen ottelun pelikiellon. Näin Ässistä lainalla oleva hyökkääjä on sivussa viikonlopun kamppailuista Ketterää ja Hermestä sekä ensi keskiviikkona RoKia vastaan.

SaPKo-kapteeni Juuso Forsströmia taklanneelle Hermes-puolustajalle Samuel Sikstusille lätkäistiin puolestaan neljän ottelun mittainen pelikielto. Näin ollen häntä ei nähdä lauantaina Talvisalossa.

SaPKon perjantainen vastus Ketterä joutuu otteluun puolestaan ilman päävalmentajaansa Maso Lehtosta, joka otti K-Vantaa -ottelussa toimihenkilön pelirangaistuksen. Sen myötä Lehtonen on automaattisesti pelikiellossa perjantain ottelussa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset