East Volleylle kaksi mieluisaa pelaajasopimusta

Petteri Härkönen jatkaa ja Ilkka Sairanen palaa Savonlinnaan Joensuusta.

Soila Puurtinen

Enonkosken Pyrinnöstä tuttu Ilkka Sairanen iskee ensi kaudella East Volleyn väreissä.
Enonkosken Pyrinnöstä tuttu Ilkka Sairanen iskee ensi kaudella East Volleyn väreissä.

Lentopallon miesten kakkossarjakauteen valmistautuva Savonlinnan East Volleyn edustusjoukkue on solminut kaksi merkittävää pelaajasopimusta.
Petteri Härkönen torjui vielä muiden seurojen kosiskelut ja jatkaa ensi kauden EV:n väreissä. Keskitorjujalupaus menee tammikuussa armeijaan.
Uutena pelaajana ryhmään liittyy tuttu paluumuuttaja Ilkka Sairanen. Viime kaudella Sairanen pelasi Susiraja Volleyn ykkössarjajoukkueessa Joensuussa. Sairasen lentopalloilevan veljessarjan nuorin painos pystyy pelaamaan yleispelaajana, hakkurina ja liberona.
Sairasella on tilillään muutama peli Saimaa Volleyn liigamiehistöstä sekä usean kauden kokemus ykkössarjasta Enonkosken Pyrinnön riveistä.

East Volleyn manageri Tero Kautonen on erittäin tyytyväinen Härkösen ja Sairasen sopimuksista.
— Molemmat ovat kovan luokan pelimiehiä meidän ryhmäämme.
East Volleylla on kolmetoista sopimuspelaajaa ja Kautosen mukaan se lienee lopullinen määrä. Toki syksyllä alkavat opiskelut saattavat muuttaa tilannetta. Yksi opintonsa kaupungissa aloittava pelaaja on antamassa näyttöjä.
— Harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki ja luottavaisin mielin ollaan menossa kohti sarjakautta.

Menoliikennettäkin seurasta on tapahtunut. Passari Jonne Väisänen sai opiskelupaikan Mikkelistä ja kovakätinen pallontappaja Tuomas Tervonen puolestaan muuttaa opintojen perässä Kuopioon.
Passareina ensi kaudella pelaavat Jere Puolakka ja Henry Helkala.
Miesten kakkossarjakausi alkaa 2. lokakuuta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.