SaPKon putki päättyi Rovaniemellä — RoKi oli paikoissaan tylyn tehokas

Rovaniemi oli toista kertaa tällä kaudella tyly vierailukohde SaPKolle.

Tuija Pauhu

Pasi Räsänen ihmetteli vastustajan tehokkuutta.

SaPKon voittoputki päättyi neljään otteluun keskiviikkona, kun RoKi kaatoi pässilauman 6—3 (4—0, 1—2, 1—1).

SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen oli äimistyneen oloinen ottelun päätyttyä.

Kaveri oli aika tehokas. Tuntui, että kun vain heittivät maalille, niin jostakin housusta kimposi sisään. — Pasi Räsänen

— Jännä peli. Viedään, viedään ja viedään, mutta ei tehdä maalia. Vastustaja tekee jokaisella kerralla, kun käyvät meidän alueella.

Räsänen oli kuitenkin tyytyväinen joukkueensa taistelevaan ilmeeseen. Vastoinkäymiset eivät sammuttaneet pelaajien yrityshalua.

Myös Räsäsen virkaveli, RoKin Santeri Immonen myönsi, että peli olisi voinut kääntyä miten päin hyvänsä.

— SaPKolla oli 11 veto parhaalta sektorilta. Tulos ei ollut välttämättä oikeudenmukainen, mutta otamme tämän kyllä vastaan.

Pitkän matkan pohjoiseen tehnyt SaPKo sai kylmää kyytiä isänniltä avauserässä. Vaikka SaPKo voitti erän laukaukset maalia kohti 15—9, maalit menivät kuitenkin RoKille tylysti 4—0. Avausmaalin iski entinen sapkolainen Kasper Elo. Savonlinnalaisryhmä ei ollut niin huono, kuin mitä lukemat antoivat ymmärtää, sillä RoKilla oli osassa osumistaan onneakin mukana. Tommi Laakso synkensi pässinäkymiä entisestään ottamalla suihkukomennuksen myöhästyneestä taklauksesta. Jäähyn seurauksena syntyi rovaniemeläisten erän neljäs maali Nico Vikstenin selän taakse.

— Kaveri oli aika tehokas. Tuntui, että kun vain heittivät maalille, niin jostakin housusta kimposi sisään, Räsänen kertasi avauserää.

Roope Urpolahti vaihdettiin SaPKon maalille toiseen erään. Jaakko Lantan ja Tatu Vihavaisen maalit käynnistivät pässipaitojen orastavan kirivaihteen, kunnes kotijoukkueen Antti Järvelä karkasi alivoimalla viimeistelemään komealla yhden käden rystynäpäytysmaalin. Erän päätteeksi taululla seisoivat lukemat 5—2.

Kolmannessa erässä SaPKo ei päässyt Teemu Lämsän ylivoimamaalia lähemmäksi. Olli Iisakka viimeisteli pelin päätöslukemiksi 6—3.

SaPKon ottelut jatkuvat heti perjantaina KeuPaa vastaan Talvisalon Mediatili areenalla.

Luetuimmat

Kommentoidut