Taas on jaossa tärkeitä pisteitä, kun KeuPa tulee tällä kaudella ensimmäisen kerran Talvisaloon

SaPKo pääsee illan otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan. Maalin suulla jatkaa Hermestä vastaan nollapelin pelannut Oskari Salminen.

Soila Puurtinen

Henri Keskilohko johtaa SaPKon kolmosketjun peliä illalla Talvisalossa KeuPaa vastaan.
Henri Keskilohko johtaa SaPKon kolmosketjun peliä illalla Talvisalossa KeuPaa vastaan.

SaPKo pääsee tänään pistejahtiin KeuPaa vastaan lähes parhaalla kokoonpanollaan.

Maalin suulla jatkaa Hermestä vastaan nollapelin pelannut Oskari Salminen. Puolustajiakin on kokoonpanossa seitsemän, kun edellinen peli mentiin viidellä pakilla. Tuoreita jalkoja ja käsiä alakertaan tuovat Lukon Vili Laitinen ja Jukureiden Samuel Kemppainen.

Hyökkääjistä sairaslistalla on ainoastaan Tatu Vihavainen. Kaukalon laidalla peliin valmistavia aamuharjoituksia verkkarit päällä seurannut pelimies arveli palavaansa kaukaloon aikaisintaan parin viikon kuluttua, kun SaPKo kohtaa Peliitat kotonaan.

Aamutreenit virkaa tekevänä päävalmentajana veti Mikko Kapanen Pasi Räsäsen lepäillessä kotona flunssaa pois. Räsänen lienee kuitenkin illan ottelussa johtamassa joukkojaan.

SaPKon kotiyleisö ei ole KeuPaa tällä kaudella vielä nähnytkään. Joukkueet ovat kohdanneet vasta kerran ja tuolloin pässipaidat hakivat mairean 3—7-voiton Keuruulta.

Kahden tehopisteen miehiä ottelussa olivat Roope Hirvonen, Matias Lainio, Matias Rauvola, Joonas Savolainen ja Tommi Laakso.

Ottelussa on jälleen mukavasti panosta kun katsoo joukkueiden sijoituksia sarjataulukossa. SaPKo on neljäntenä 50 pisteellä, kun sillä on 31 ottelua pelattuna. KeuPa on kahdeksantena 48 pisteellä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Jokipojat (32/50), TuTo (33/50) ja Hermes 32/48) ovat muut joukkueet, jotka kamppailevat pudotuspelien kotiedusta.

Illan muut ottelut ovat Ketterä-IPK, KOOVEE-TuTo ja Kiekko-Vantaa-Jokipojat, joten sarjataulukko saattaa iltayhdeksältä olla hyvinkin toisennäköinen.

KeuPan kolme parasta pistemiestä ovat: Janne Kumpulainen (4+22), Janne Kettunen (13+12) ja Janne Väyrynen (13+10).

Liigajoukkue JYPin sopimuspelaajia KeuPan kokoonpanossa ovat maalivahti Niko Parkkinen, puolustajat Valtteri Kakkonen ja Olli-Petteri Viinikainen sekä hyökkääjät Patrik Siikanen ja Oskari Kalajanniska.

Ottelu alkaa Talvisalossa klo 18.30.

SaPKo tänään

Maalivahdit: Salminen (Urpolahti)

Puolustajat: Walli-Tiitinen, Kemppainen-Isiguzo, Marva-Lahtinen, Myreng Kjellesvik

1. ketju: Laakso-Savolainen-Mutikainen

2. ketju: Karppinen-Forsström-Lainio

3. ketju: Piitulainen-Keskilohko-Hirvonen

4. ketju: Rauvola-Lämsä-Sirén

KeuPa tänään:

Maalivahdit: Parkkinen (Harald)

Puolustajat: Aitola-Kluuskeri, Mäkinen-Kakkonen, Viinikainen-Lahtinen, Kuusela

1. ketju: Tiainen-Kuure-Väyrynen

2. ketju: Kalajanniska-Kettunen-Siikanen

3. ketju: Kumpulainen-Siekkinen-Huovinen

4. ketju: Koivusaari-Järvenpää-Keteli