Kulennoisten Pallo vei voiton kotikentällä — Kotajärven Pallo kaatui kahden maalin erolla

Kulennoisten Palolle kaivattu kotivoitto Kotajärven Palloa vastaan.

Tuija Pauhu

Kotiottelu päättyi KuPin voittoon lukemin 3—1.
Kotiottelu päättyi KuPin voittoon lukemin 3—1.

Kulennoisten Pallo voitti kotiottelun jalkapallon Kaakon Nelosessa Kotajärven Palloa vastaan maalein 3—1. Karsintaviivan lähettyvillä kiikkuvalle KuPille voitto oli paikallaan, sillä sen ja karsintaviivan välissä on vain yksi joukkue.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla pistetilin avasi KoPan Ville-Antti Paju, kun peliä oli takana 18 minuuttia. KuPin Tommi Purhonen haki tilanteeseen tasoituksen 26 peliminuutilla. Ensimmäisen jakson aikana enempää maaleja ei syntynyt, joten toiselle jaksolle lähdettiin tasatilanteessa 1—1.

Kun toista puoliaikaa oli takana 64 peliminuuttia, vei Janne Kupiainen KuPin 2—1 johtoon. KoPa ei saanut peliä tasoitettua, ja 92 minuutin jälkeen Eero Kekäläinen sinetöi KuPin voiton maalillaan.

Ottelu päättyi KuPin voittoon lukemin 3—1.

Kulennoisten Pallo ja Kotajärven Pallo ovat tällä hetkellä sarjataulukossa tasapisteissä, mutta KuP on pelannut yhden ottelun enemmän. Molemmille on kertynyt yhteensä 17 pistettä.

Seuraavaksi Kulennoisten Pallo kohtaa Liryn Lappeenrannassa 14.8. kello 18.30. Liry komeilee sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena.