Ajo nappasi kotivoiton ja lohkonsa kärkipaikan "kauden kehnoimmalla pelillä"

Soila Puurtinen

Ajo oli leppävirtalaisia kovemmassa pelivireessä sunnuntaina. Kuvassa selin Ajon Aino Uronen (vas.) ja Neea Husu.

Savonlinnan Ajo nappasi sunnuntaina lentopallon naisten 2-sarjan kotiottelussa revanssivoiton Leppävirran Viriltä.

Ottelu päättyi savonlinnalaisten iloksi suoraan kolmessa erässä lukemin 3—0 (26—24, 25—21, 25—21). Kotijoukkueen valmentaja Anssi Gröhnin mukaan joukkue pelasi voitosta huolimatta kauden kehnoimman pelinsä.

— Oltiin vähän niin kuin kaivamassa ojaa, mutta lapiossa, jolla kaivettiin, oli ketju kiinni varressa. Välillä tämä on vähän tämmöistä. Pelin monella osa-alueella oli paljon korjattavaa, Gröhn totesi ottelun jälkeen.

Soila Puurtinen

Lokakuun sarja-avauksessa LeVi onnistui kotikentällään voittamaan Ajon lukemin 3—1, joten sunnuntain voitto maistui kotijoukkueelle. Lokakuun ottelusta sivussa ollut Ajon runkopelaaja Tiina Puurtinen naputti sunnuntain ottelussa 14 pistettä.

— Sanoin joukkueelle pelin jälkeen, että silloin, kun pystytään voittamaan ottelu 3—0 kehnollakin esityksellä, niin täytyy olla tyytyväinen, Gröhn kertoi.

Ennen sunnuntain ottelua Ajo ja LeVi olivat tasapisteissä lohkokakkosena. Voiton myötä ja lohkoykkösenä olleen Tsemppi-82:n häviön myötä Ajo nousi sunnuntain otteluiden päätteeksi lohkoykköseksi.

Ensi sunnuntaina Ajo pääseekin ottamaan kärkikamppailun merkeissä mittaa pieksämäkeläisestä Tsemppi-82:sta.

— Joka viikonloppu saadaan täysillä pelata, koska kaikki joukkueet ovat niin tasavahvoja.

Soila Puurtinen

Tiina Puurtinen (6) oli jälleen Ajon pistetykki.