KuPin kauden avausvoitto oli jo lähellä, mutta FC Loviisa kipusi kahden maalin takaa ohi ja korjasi pisteet matkaansa – "Sitten kun se kunto loppuu, tuossa on lopputulos"

KuPin kauden avausvoittoa ei nähty vielä lauantainakaan.

Soila Puurtinen

KuPin voittosarake näyttää lauantain jälkeen edelleen nollaa. Arkistokuva.
KuPin voittosarake näyttää lauantain jälkeen edelleen nollaa. Arkistokuva.

Kulennoisten Pallon kauden avausvoitto jalkapallon Nelosessa jäi tuskaisen lähelle lauantaina. Kotijoukkue johti ottelua tunnin pelin jälkeen 3–1, mutta FC Loviisa kipusi aivan ottelun viimeisillä hetkillä 3–4-voittoon.

Tappio oli joukkueen kolmas tällä kaudella kolmen pelatun kierroksen jälkeen.

– Pitäisihän peli pystyä voittamaan, kun sitä johdetaan 3–1. Mutta kun tuo kunto on pojilla vähän huono, eivät he jaksa pelata loppuun asti, KuPin päävalmentaja Arto Kekäläinen harmitteli.

Hänen mukaansa korona-ajan omatoiminen harjoittelu sekä alkukauden loukkaantumiset näkyivät vielä lauantaina KuPin otteissa.

– Harjoittelua ja lisää harjoittelua, sitä se vaatii. Olemme viime vuotta pahasti jäljessä siihen nähden, missä kunnossa joukkue oli. Omatoimista harjoittelua olisi pitänyt tehdä pikkaisen enemmän, Kekäläinen myöntää.

Valmentaja kuitenkin kehui joukkueensa otteita ensimmäisellä puoliajalla loviisalaisia vastaan.

– Pelasimme siellä mahtavaa jalkapalloa. Puolustimme tiiviisti, ja saimme maaleja aikaiseksi. Olimme kaikin puolin sellainen joukkue kuin kuuluukin olla. Mutta sitten kun se kunto loppuu, tuossa on lopputulos.

Vaikka joukkueen pistesarake näyttää kolmen pelatun ottelun jälkeen edelleen nollaa, ei Kulennoisissa olla vielä menetetty uskoa.

– Kyllä tämä vielä iloksi kääntyy. Tänäänkin oli ensimmäinen puoliaika oli aivan timanttista jalkapalloa. Otteet olivat hyvät, mutta eivät kanna vielä loppuun asti, Kekäläinen toteaa.

KuPin maaleista vastasivat lauantaina Jarkko Kunnas kahdesti, Ville Herttuainen kerran ja yksi merkattiin loviisalaisten omaksi maaliksi.