Kajaanin Hokille ei myönnetty lisenssiä Mestikseen

Kaikki muut yksitoista seuraa täyttivät lisenssikomitean asettamat ehdot.

Tuija Pauhu

Hokki on ollut viime vuosina SaPKolle tuttu ja laadukas vastustaja.

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on käsitellyt kauden 2017—18 lisenssinhakijoiden hakemukset Metsikseen.
Lisenssit myönnettiin Kajaanin Hokkia lukuunottamatta kaikille seuroille.
Lisenssin saivat Espoo United, Kokkola Hermes, Iisalmen Peli-Karhut, Joensuun Jokipojat, Keuruun KeuPa HT, Kiekko-Vantaa, Lempäälän LeKi, Heinolan Peliitat, Rovaniemen Kiekko, Savonlinnan Pallokerho ja Turun TUTO Hockey.
Kajaanin Edustushokki ry (Hokki) ei täyttänyt Mestislisenssin ehtoja eikä edellytyksiä lisenssin myöntämiselle ollut.
Hokki kuuluu Mestiksen kestomenestyjiin. Viime kausi oli kaunuulaisille hankala ja sarjapaikka säilyi vasta karsintojen kautta. Hokilla on ensi kaudesta sopimus 21 pelaajan kanssa. Yksi heistä on SaPKossa Mestiksen mestaruuden voittanut puolustaja ja SaPKon kasvatti Sami Jekunen.
Itä-Savo ei ole vielä tavoittanut lisenssikomitean puheenjohtaja Hannu Soroa kommentoimaan muun muassa sitä onko Hokin mahdollista saada asiansa kuntoon ennen syksyä vai pelataanko Mestistä ensi kaudella yhdellätoista joukkueella. Yksi mahdollisuus on tarjota mestispaikkaa karsinnassa neljänneksi sijouttuneelle Imatran Ketterälle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.