Itä-Savon sisältötarjonta laajenee: Ensi kaudella luvassa SaPKon otteluita suorina lähetyksinä

SaPKon pelejä nähdään suorana lähetyksenä ensi kaudella Itä-Savon nettisivuilla

Matias Rauvolan, Julius Marva sekä Roope Urpolahden otteita voi seurata ensi kaudella myös Itä-Savon verkkosivujen kautta.
Matias Rauvolan, Julius Marva sekä Roope Urpolahden otteita voi seurata ensi kaudella myös Itä-Savon verkkosivujen kautta.

Itä-Savon sisältötarjonta laajenee ensi syksynä. Nettisivuillamme nähdään SaPKon otteluita kerran kuussa suorana lähetyksenä.

Lähetykset ovat ensi kaudella Mestistä televisioivan Ruudun lähetyksiä.

— Tämä on tärkeä lisäpalvelu lukijoillemme. SaPKon pelit kiinnostavat seutukunnallamme hyvin laajasti ja siksi olemme ylpeitä, että voimme näyttää pelejä verkkopalvelujemme välityksellä, Itä-Savon vastaava päätoimittaja Jaana Rautio-Teijonmaa toteaa tyytyväisenä.

Itä-Savon tilaajat pääsevät seuraamaan myös pesäpalloa ja kakkosdivisioonajalkapalloa tulevana kesänä muiden Kaakon Viestinnän lehtien nettisivuilta. Kouvolan Sanomien, Etelä-Saimaan sekä Länsi-Savon nettisivuilla nähdään PEPOn, MP:n, MiPK:n ja Susien keskinäiset ottelut. Kouvolan Sanomissa näytetään KPL:n Superpesis-otteluita kerran kuussa, Etelä-Saimaassa PesäYsien pelejä naisten Superpesiksestä.

Itä-Savon digitunnukset toimivat myös muiden lehtien nettisivuilla.

Kaakon Viestinnän lehdissä testattiin suoria urheilulähetyksiä viime talvena, kun neljän lehden nettisivuilla näytettiin A-nuorten SM-liigaa ja Suomi-sarjaa.

— Meillä on hyviä kokemuksia suorien urheilulähetysten pilotoinneista tältä ja viime vuodelta, joten tämän kaltaisten lisäarvopalveluiden lisääminen ja jatkuvuus on hienoa asia. Uusista sisällöistä hyötyvät ensisijaisesti nykyiset tilaajamme, mutta uskomme laajemman tarjonnan houkuttelevan myös uusia tilaajia, kertoo asiakkuusjohtaja Tero Kumela.

Kommentoidut