SaPKo nousi kahden maalin takaa rinnalle ja ohi — Espoo United kaatui Talvisalossa 4—3.

SaPKo ja Espoo United pelaavat keskiviikkoiltana Talvisalon Mediatili Areenalla.

Antti Varonen

Kasper Piitulaisen kaksi osumaa ovat pitäneet SaPKon pelissä Espoota vastaan.

Keskiviikkoillan Mestis-kierroksella SaPKo isännöi Espoo Unitedia. Ottelu päättyi SaPKon 4—3-voittoon

Vieraat saivat vauhdikkaan alun ottelulleen, ja nakutti kahden maalin johtoon ennen erän puoltaväliä. Ensimmäisen maalin teko Joona Puhakka Oskari Uomalan ja Aleksi Järvisen syötöistä. 2—0-johtoon Espoon vei Joonas Toivanen Jiri Veistolan ja Jimi Santalan esityöstä.

SaPKo ei antanut Espoon juhlia kauan. Kasper Piitulainen teki kavennuksen vain parikymmentä sekuntia vieraan toisen maalin jälkeen. Syöttäjinä maaliin olivat Ville Väinölä ja Joona Monto. Kahden miehen ylivoima toi oivan paikan tasoitukseen, ja sen käytti Jarno Pavén laittamalla lukemiksi 2—2. Syöttäjinä tasoitukseen olivat Jimi Kuronen ja Rasmus Hämäläinen.

Toisessa erässä Espoo meni jälleen johtoon, kun Matias Nisula ohjasi Miika Franssilan viivakudin SaPKo-maaliin. Piitulainen kuittasi maalin nopeasti lähes iskemällä lähes identtisen maalin kuin avauserässä. SaPKo siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 37.35 kun Jaakko Lantta pisti ylivoimalla irtokiekon maaliin.

Päätöserässä ei enää osumia nähty, joten SaPKo nappasi täydet kolme pistettä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Kommentoidut