East Volley teki pikavisiitin Liperiin ja palasi kotiin kolmen pisteen kanssa

16-vuotias Veeti Kosonen pelasi ensimmäisen täyden ottelunsa yleispelaajana ja kiitti luottamuksesta iskemällä kuusi pistettä.

Runsas kuukausi sitten East Volley uurasti Liperi Volleyn kanssa Tanhuvaarassa täydet viisi erää voiton eteen, mutta sunnuntaina Liperissä tahti oli toinen.

East Volley haki kolme sarjapistettä puhtaalla 3—0-voitolla. Hieman reilun tunnin kestäneen lentopallon 2-sarjakamppailun eräpisteet savonlinnalaisille 25—20, 25—18, 25—16.

— LiVo ei ihan parhaalla kokoonpanolla peliin tullut, mutta emme mekään hirveän hyvin pelanneet, jos vertailukohdaksi ottaa viikon takaisen Passarit-pelin, kommentoi valmentaja Antti Pölönen ottelua.

Puhdas voitto maistuu kuitenkin aina, vaikka peli ei aivan jengoillaan olisikaan.

— Tällä kaudella meidän ongelma on ollut se, että pelaamme vastustajan tason mukaan. Heikompia vastaan heikommin ja parempia vastaan paremmin.

Liperissä Eastin ykköstykki pistemäärillä mitattuna oli Eetu Kautonen (12).

— Eetu oli pelipäällä. Varmaa peliä varsinkin hyökkäyspäässä. Suppolan Simo (9) puolestaan otti hyvin torjuntoja, Pölönen kehui.

16-vuotias Veeti Kosonen pelasi ensimmäisen täyden ottelunsa yleispelaajana ja kiitti luottamuksesta iskemällä kuusi pistettä.

— Ennakkoluulotonta ja rohkeaa pelaamista häneltä. Ennen peliä juttelimme Hakulisen Jaakon kanssa, että nyt olisi lieronakin pelanneella Veetillä näytön paikka yleispelaajana, Pölönen sanoi.

Ensi sunnuntaina Savonlinnan OKL-hallissa on taas tunnelmaa, kun kovasti neljännestä sijasta ja ylemmän jatkosarjan paikasta kamppaileva Parikkalan Urheilijat tulee kylään.

PaU-pelin jälkeen East kohtaa runkosarjassa JyLen ja Arsin kotonaan sekä Karpaasit Outokummussa.

— Ihan kivoja pelejä on vielä ennen joulua ohjelmassa. Pisteitä mekin tarvitsemme neljän sakkiin päästäksemme.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset