STPS:n hyvä taistelu loppui punaiseen korttiin ja maalin tappioon Kouvolassa

Ottelu ratkesi toisella puoliajalla, kun STPS:n Antti Pulkkinen sai punaisen otettuaan toisen varoituksen 78. peliminuutilla. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Susien Niko Nakari iski ottelun ainokaisen.

Soila Puurtinen

STPS koki kauden avaustappion keskiviikkona Kouvolassa. Arkistokuva ottelusta Virkyä vastaan.

STPS koki kauden avaustappionsa jalkapallon Kaakon Kolmosessa keskiviikkona, kun Kouvolan Sudet oli kotikentällään vahvempi luvuin 1—0.

Ottelu ratkesi toisella puoliajalla, kun STPS:n Antti Pulkkinen sai punaisen kortin otettuaan toisen varoituksen 78. peliminuutilla. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Susien Niko Nakari iski ottelun ainokaisen.

— Meidän pelissämme oli todella paljon hyvää varsinkin avauspuolikkaalla, ja pelasimme hyvin punaiseen korttiin saakka, STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen harmitteli ottelun jälkeen.

STPS:llä oli vielä loppuhetkillä mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta vieraat eivät paikastaan onnistuneet, ja pisteet jäivät Kouvolaan.

— Miehen vajaalla oli hankala lähteä rakentamaan maalipaikkoja tuon tason joukkuetta vastaan. Olihan tasoitus lopussa lähellä, mutta tänään ei aivan riittänyt, valmentaja jatkaa.

Sudet on ennakkoon yksi Kaakon Kolmosen kovimmista joukkueista, mutta se ei savonlinnalaisia hätkäytä.

— Kova nippu olemme mekin. Tappio ottaa kaikkia päähän, mutta me käännämme kiukun positiiviseksi. Elokuussa aiomme voittaa Sudet, kuten myös totta kai seuraavan ottelun.

Voiton myötä viime kaudella Kakkosesta tippunut Sudet jatkaa sarjakärkenä.

Maaliero kouvolalalaisilla on nyt kolmessa ottelussa 21—2. STPS säilytti paikkansa sarjakakkosena, sillä muut joukkueet eivät pelanneet keskiviikkona.

STPS:n seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina FC Kultsua vastaan Kesämaa-areenalla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet