Perjantaina TUTOa kurittanut SaPKo lähtee Hakametsään haastamaan eilen huilannutta KOOVEEta

Tommi Pynnönen nousee pelaavaan kokoonpanoon kymppitilinsä täyttäneen Bernard Isiguzon tilalle. Mikke Levon teloma Henri Keskilohko ei ole pelikuntoinen.

Soila Puurtinen

Tommi Pynnönen saa näyttöpaikan tänään Tampereella.
Tommi Pynnönen saa näyttöpaikan tänään Tampereella.

SaPKolla on tänään edessään kova haaste Tampereella. Illan vastustaja KOOVEE sai perjantaina huilata ja ladata akkujaan kun SaPKo kamppaili komean 4-0-voiton TUTOsta Talvisalossa.

Pässipaidat joutuivat maksamaan voitostaan hintaa, sillä Mikke Levon taklaama Henri Keskilohko ei pysty tänään pelaamaan. Puolustaja Bernard Isiguzon kymppitili puolestaan täyttyi perjantaina, eikä häntäkään kaukalossa nähdä.

Puolustuksessa nähdään uutena pelaajana Tommi Pynnönen, jolla on tilillään yksi Mestis-ottelu, mutta ei vielä pelattuja minuutteja. Pynnönen luutii Juuso Wallin rinnalla.

Keskilohkon paikalle Tatu Vihavaisen ja Teemu Lämsän rinnalle tulee Tino Sirén ja Roope Hirvonen nousee Matias Rauvolan ja Matias Mutikaisen rinnalle nelosketjuun. Sami Aksila on kolmastoista hyökkääjä.

Kaksi muuta ketjua ovat eilisessä kuosissa. Perjantaina nollapelin pelannut Roope Urpolahti jatkaa SaPKon veräjänvartijana.

Kaksikko iskee yhteen kolmannen kerran tällä kaudella. Ensimmäisellä kerralla KOOVEE oli kotonaan parempi maalein 7—3. Talvisalossa SaPKo sai kaksi pistettä 5—4-jatkoaikavoitolla. Voittomaalin laukoi nykyisin Porin Ässissä pelaava Toni Henttonen.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla: SaPKo kolmantena 44 pisteellä ja KOOVEE neljäntenä 42 pisteellä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Ottelu alkaa Tampereella klo 17.