Joutsenon Kultsu FC kutsuu MP:ssä pelannutta STPS-kasvattia Antti Voutilaista

Savonlinnalaistaustainen Voutilainen on edustanut Mikkelin Palloilijoita vuodesta 2011 alkaen.

Taru Hokkanen

MP:ssä vuodesta 2011 pelannut Antti Voutilainen (oik.) siirtyy Kultsu FC:n riveihin ensi kaudeksi. Arkistokuva kesältä 2015.

Joutsenolainen Kultsu FC on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Antti Voutilaisen kanssa.

Voutilainen, 20, on Savonlinnan STPS:n kasvatti, joka edusti vuodesta 2011 alkaen Mikkelin Palloilijoita. Tänä vuonna hän pelasi MP:n riveissä Kakkosessa 18 ottelussa ja teki neljä maalia.

Voutilainen on keskikentän laitapelaaja, mutta pystyy pelaamaan myös keskikentän keskellä ja hyökkääjänä.

— Voutilainen on erittäin nopea ja taitava kaveri. Hän tulee olemaan meillä merkittävässä roolissa. Antin otteet kiinnittivät huomioni, kun kävin katsomassa MP:n otteluita menneellä kaudella. Hän on suoraviivainen pelaaja, joka haastaa pallollisena vastustajaa yksi vastaan yksi -tilanteissa, Kultsun päävalmentaja Kimmo Lötjönen toteaa.

Mikkelistä Joutsenoon siirtyvä Antti Voutilainen on eri Antti Voutilainen kuin Kultsussa päättyneellä kaudella pelannut ja joukkueessa myös ensi kaudella jatkava Antti Voutilainen.

Kultsusta tuttu Antti Voutilainen teki joutsenolaisjoukkueelle tänä vuonna 19 sarjaottelussa kolme maalia.

— Ihmeellinen sattuma sekin, että molempien isät ovat nimeltään Vesa Voutilaisia. Äitien nimiä en ole kysynytkään, Lötjönen kertoo.

Teksti: Anssi Silvennoinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.