"Pistettiin peli jännäksi" – SaPKon päävalmentaja Räsänen tyytyväinen viikonlopun kahteen voittoon

SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen oli tyytyväinen joukkueeseensa ilmeeseen lauantai-illan KeuPa-pelissä ja kiitosta sai erityisesti ottelun avaushetket.

Soila Puurtinen

Rasmus Hämäläinen vei SaPKon lauantaina 1–0-johtoon toisella peliminuutilla.
Rasmus Hämäläinen vei SaPKon lauantaina 1–0-johtoon toisella peliminuutilla.

SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen oli tyytyväinen joukkueeseensa ilmeeseen lauantai-illan KeuPa-pelissä ja kiitosta sai erityisesti ottelun avaushetket.

– Hyvin olimme latautuneet ja pystyimme hyödyntämään energiat, kun kaveri ei taas ollut tänään yhtä hereillä kun kahdessa edellisessä ottelussa, Räsänen kiitteli.

SaPKon toinen erä oli tehoton, ja kolmannessa KeuPa onnistuikin nousemaan kahdesti maalin päähän. Oskari Siikin ja Teemu Lepauksen osumat siivittivät joukkueen kuitenkin 4–2-voittoon.

– Pistettiin peli taas jännäksi. Toisessa erässä meillä oli maalipaikat ja oltaisi pystytty ratkaisemaan peli, mutta ei vaan pomppinut sisään.

Vaikka Räsänen olikin tyytyväinen omiensa otteisiin pelissä, kritisoi hän Mestistä. Siinä missä kotiedun omaava SaPKo matkusti eilen aamuyöhön saakka kotiin, pääsi KeuPa perjantaina hyvissä ajoin kotiin nukkumaan ja reissasi Savonlinnaan vasta lauantaina.

– Ei se hirmuinen etu ole, kun edellisestä pelistä ollaan vasta aamuneljältä takaisin. Enemmän he saivat levätä kun pääsivät hyvissä ajoin nukkumaan, kun me taas matkustettiin yötä myöten. Sitten pitäisi vielä kotiyleisölle ladata kaikki.

Aihetta iloon SaPKo-leirissä antoivat kuitenkin kaksi voittoa viikonlopulta, jonka myötä puolivälieräsarja on ensimmäistä kertaa katkolla savonlinnalaisille Keuruulla.

– Olen tyytyväinen, että klaarattiin kaksi voittoa viikonlopun peleistä, mutta matka jatkuu, Räsänen muistuttaa.

KeuPan valmentaja Mikko Heiskanen puolestaan harmitteli, kuinka lähellä hänen joukkueensa on koko ottelusarjan SaPKoa ollut.

– Mutta se ei riitä näissä. Voittaja tässä tarvitaan.

Hän lupaileekin maanantaille joukkoihinsa hurjaa latausta.

– Silloin se voitto tulee varmasti. Ei tässä auta muuta kuin uskoa, mennä ja tehdä hommia. Ei todellakaan olla mitään ulospuhaltamassa, vaan vatsa hörppää entistä enemmän.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo