Tanhuvaaran urheiluopisto hakee rehtoria – Nykyisin rehtorina ja toimitusjohtajana toimiva Erkki Kauppinen on jäämässä eläkkeelle

Tanhuvaaran säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Hämäläisen mukaan rehtorin virka tulee pian julkisen hakuun ja paikka täytetään mahdollisimman pian.

Soila Puurtinen

Koronarajoitukset ovat kurittaneet Tanhuvaaraa kovalla kädellä ja urheiluopistossa on jouduttu taloudellisten syiden vuoksi irtisanomaan henkilöstöä.
Koronarajoitukset ovat kurittaneet Tanhuvaaraa kovalla kädellä ja urheiluopistossa on jouduttu taloudellisten syiden vuoksi irtisanomaan henkilöstöä.

Tanhuvaaran urheiluopisto Savonlinnassa hakee kevään aikana uutta rehtoria.

Nykyisin Tanhuvaaran Säätiön ja urheiluopiston toimitusjohtajana ja rehtorina toimiva Erkki Kauppinen on jäämässä eläkkeelle.

– Kauppisen kanssa on aloitettu eläköitymisjärjestelyt erittäin hyvässä yhteisymmärryksessä , sanoo Tanhuvaaran säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Hämäläinen.

Urheiluopiston orgaanisaatiossa on jouduttu alkuvuoden aikana tekemään muitakin järjestelyjä kun koulutuspäällikkö ja varatoimitusjohtaja Niina Uronen siirtyi tammikuun 11. päivänä Metsämuseo Luston toimitusjohtajaksi.

Liikunnanopettaja Sami Huoman toimii vt. koulutuspäällikkönä oman toimensa ohella 30.6. saakka.

Hämäläisen mukaan rehtorin virka tulee pian julkisen hakuun ja paikka täytetään mahdollisimman pian.

– Opistolle kirjoitetaan kevään aikana uusi strategia, johon uusi rehtori pääsee osallistumaan, Hämäläinen sanoo.

Hämäläinen sanoo, että nykyisen taloustilanteen vuoksi kustannussäästöjä haetaan sillä, että Kauppisen ja Urosen tehtäviin haetaan yhtä henkilöä.

Urheilupistolla käytiin viime vuonna useita yt-neuvotteluja. Kaikkiaan neuvottelujen aikana henkilötyövuodet vähentyivät viidellä. Osa niistä on tapahtunut muilla järjestelyillä kuin varsinaisilla irtisanomisilla.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut