Rovaniemi kutsuu East Volley -kaksikkoa: Jonne Väisänen ja Teemu Silventoinen ensi kaudeksi Mestaruusliiga-kentille

East Volleyn kasvatit siirtyvät ensi kaudeksi Team Lakkapään nimellä lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Perungan Poikien joukkueeseen.

Soila Puurtinen

Jonne Väisänen (kuvassa) ja Teemu Silventoinen siirtyvä ensi kaudeksi PerPon riveihin.
Jonne Väisänen (kuvassa) ja Teemu Silventoinen siirtyvä ensi kaudeksi PerPon riveihin.

East Volleyssa viime kaudella lentopallon miesten 1-sarjaa pelanneet Jonne Väisänen ja Teemu Silventoinen siirtyvät ensi kaudeksi Mestaruusliigaa pelaavan Perungan Poikien paitaan.

Savonlinnasta kotoisin olevalla kaksikolla on jo aiempaa kokemusta pääsarjatasolta. Väisänen pelasi Saimaa Volleyn riveissä 2013–14 ja Silventoinen on edustanut Leka Volleyta vuosina 2015–18.

– Lähden innolla uuteen haasteeseen ja uuteen joukkueeseen. Liigakäynnin jälkeen jäi vielä nälkää kokeilla, että olisiko mahdollista pärjätä korkeimmalla sarjatasolla. Ennen viime kauden alkua löysin uuden palon lentopalloa kohtaan ja työnteko kannatti, kun Lakkapää otti minuun yhteyttä. Toki myös Teemun tulo Rovaniemelle helpotti omaa päätöstä, Väisänen kertoo Lapin Kansan haastattelussa.

Yleispelaajana East Volleyssa viime kaudella pelannut 23-vuotias Silventoinen palaa Rovaniemellä takaisin liberon tontille.

– Lakkapäällä on takana hieman heikompi kausi, joten siitä lähetään parantamaan. Uskonkin, että saadaan kasaan taisteleva porukka ja kentälle hyvä pöhinä. Myös fasiliteetit ovat Rovaniemellä kunnossa, mikä mahdollistaa laadukkaan paketin urheiluun. Pari vuotta ykkössarjaa teki itseluottamukselle hyvää, hän kertoo samaisessa haastattelussa.

Team Lakkapään nimellä pelaava rovaniemeläisjoukkue jäi viime kaudella sarjan jumbosijalle.