SaPKo-kasvatti Elmeri Kaksonen SaiPan kapteeniksi — Astuu 12 vuotta joukkuetta kipparoineen Ville Kohon suuriin saappaisiin

SaiPan varakapteeneiksi valittiin John Persson, Teemu Ramstedt ja Anssi Löfman. Ikikapteeni Ville Koho ei ollut äänestettävien pelaajien joukossa omasta pyynnöstään.

Kai Skyttä

SaiPan kapteeniäänestyksen voittaja: Elmeri Kaksonen.
SaiPan kapteeniäänestyksen voittaja: Elmeri Kaksonen.

Hyökkääjä Elmeri Kaksonen, 32, on valittu SaiPan uudeksi kapteeniksi. SaPKo-kasvatti on edustanut SaiPaa Liigassa yhteensä kymmenellä kaudella.

Kahdella edellisellä kaudella Kaksosella on ollut varakapteenin A-kirjain rinnassaan.

— Olen erittäin otettu tästä suuresta kunniasta. Ville (Koho) on hienosti hoitanut edelliset 12 vuotta kapteenin hommia tässä seurassa. Itsellä ei varmaan lähtökohtaisesti niin pätkää tule, kun alkaa olla jo 45 vuotta ikää, kun olisi se 12 vuotta täynnä, Kaksonen kertoo SaiPan nettisivuilla.

Varakapteeneita SaiPalle valittiin kolme. Tuore ruotsalaishyökkääjä John Persson on ensimmäinen varakapteeni, joka toimii kapteenina, mikäli varsinainen kapteeni on sivussa. Muut varakapteenit ovat Teemu Ramstedt ja Anssi Löfman.

Tero Lehterän aiemmista SaiPan päävalmentajavuosista poiketen tällä kertaa joukkue äänesti kapteeniston. Aiemmin kapteeniston on päättänyt valmennus.

Edelliset 12 vuotta SaiPan kapteenina toiminut Ville Koho ei ollut äänestettävien pelaajien joukossa omasta pyynnöstään, kertoo SaiPa verkkosivuillaan.