KTP otti niskalenkin STPS:n naisista taistelussa nousukarsintapaikasta

Joukkueet iskevät seuraavan kerran yhteen kahden viikon kuluttua Kotkassa.

Soila Puurtinen

Anna Tiirola teki hurjasti töitä STPS:n hyökkäyksessä. Hän alusti taistelullaan keltamustien ainoan maalin ja oli pari kertaa karkumatkalla, mutta ei saanut palloa maalipuiden väliin.
Anna Tiirola teki hurjasti töitä STPS:n hyökkäyksessä. Hän alusti taistelullaan keltamustien ainoan maalin ja oli pari kertaa karkumatkalla, mutta ei saanut palloa maalipuiden väliin.

STPS:n ja FC KTP:n kilpajuoksu kohti jalkapallon naisten Kakkosen karsintaa alkoi sunnuntaina Savonlinnassa Kyrönniemen nurmella.

Kotkalaiset vetivät ottelussa pidemmän korren 1-2-voitolla. Joukkuee kohtaavat kahden viikon kuluttua Kotkassa ja ottelun yhteistulos ratkaisee sen, kumpi menee nousukarsintaan.

Kotijoukkueella oli käynnistymisvaikeuksia ja vieraat karkasivat avausjaksolla kahden maalin karkumatkalle.

Toinen jakso oli kuitenkin kotijoukkueen täydellistä hallintaa. Se riitti yhteen kavennusmaaliin, jonka viimeisteli komeasti Riikka Nissi.

- Ei oltu alusta lähtien pelissä mukana. Emme me olleet alakynnessä, mutta vähän jäljessä. Sellaista käsijarru päällä pelaamista, kommentoi STPS-valmentaja Kai Niiranen.

Toisen jakson pelaamiseen valmentaja oli tyytyväinen.

- Se oli meiltä normaalia peliä ja olimmekin aivan suvereenejä. Hieno taistelu tytöiltä, kiitteli NIiranen.

STPS:n lähtökohdat otteluun olivat hankalat. Runkopelaajia oli sivussa ja ottelupäivän aamuna pari pelaajaa putosi pois kokoonpanosta. Kenttäpelaaja Anni Ruotsalainenkin joutui maalivahdin tontille. Ottelun aikanakin sairastupa sai lisää potilaita.

- Jalkapallo on tällaista. Viime kaudella meillä ei ollutkaan yhtään pahaa loukkaantumista, Niiranen pyöritteli päätään.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.