Janne Wuorinen ja Max Sjövall voittivat Finnish Padel Tour -osakilpailun Turussa

Wuorisen sijoitus Suomen padel -rankinglistalla tulee nousemaan kympin hujakoille.

Timo Seppäläinen

Savonlinnalaiset pääsivät ihastelemaan Wuorisen otteita padelin näytösottelussa.
Savonlinnalaiset pääsivät ihastelemaan Wuorisen otteita padelin näytösottelussa.

Savonlinnalaislähtöinen Janne Wuorinen nappasi parinsa Max Sjövallin kanssa Finnish Padel Tour -osakilpailuvoiton miesten A-luokassa. Turussa pelatussa turnauksessa Wuorinen joutui vastustajajoukkueiden painostuksen alle. Sjövall on Suomen padel -ranking ykkönen ja häntä kierrettiin tietoisesti kentällä.

– Alkuun voitettiin helpolla otteluita. Se on jännä fiilis, kun vierellä on tuon tasoinen pelaaja, Wuorinen kommentoi turnausta.

Alkukierrokset miehet hoitivat tyylipuhtaasti. Ensimmäisessä ottelussa parivaljakko ei hävinnyt yhtään peliä, toisessa lukemat kirjattiin 6–1, 6–1.

– Semifinaali oli tiukka peli, paljon tiukempi kuin finaali. Suomessa padelpiirit ovat niin pienet, että vastustajat tuntee melko hyvin. Finaalissa meillä oli tieto, miten kaverit pelaavat.

Välierässä Wuorinen/Sjövall kaatoi parin Micke Kontinen/Tuomas Manner lukemin 7–6, 6–4. Finaalissa vastaan asettui Ville-Veikko Hynninen ja kymmenentenä rankinglistalla majaileva Alex Varis, jotka taipuivat luvuin 6–1, 6–2.

– Laitettiin finaalissa tempoa peliin, kun tiedettiin, että vastustaja pelaa paremmin hidasta peliä.

Ennen turnausta Wuorisen rankingsijoitus oli 23, mutta siihen on tulossa mojova loikka.

– Uskoisin, että nousen sijoille 10–14.

Janne Wuorinen (vas.) ja Max Sjövall turnausvoiton jälkeen.
Janne Wuorinen (vas.) ja Max Sjövall turnausvoiton jälkeen.

Wuorisen kisakalenterissa seuraavana on padelin ulkokenttien SM-kisat Saska Huttusen kanssa elokuun lopussa. Wuorisen seuraava Finnish Padel Tour -osakilpailu on syyskuun loppupuolella Espoossa, mutta vielä ei ole tieto kenen kanssa silloin on tarkoitus pelata.

Korjattu finaalissa vastassa pelannut pari ja lisätty kommentti.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut