Savonlinnalaiset tylyjä isäntiä OKL-hallissa — Top Team nousi sarjakärkeen, TT Starsille kaksi voittoa

Sekä TT Stars että Top Team nappasivat täydet neljä pistettä lauantaina OKL-hallilla pelatussa salibandyn 3. divisioonan turnauksessa.

Soila Puurtinen

TT Starsin Juuso Immonen (61) ja Samu Juvonen (24) olivat lauantaina väkevällä pelipäällä. Juvonen kirjautti Jymypalikoita vastaan tehot 4+2 ja Immonen 2+1.
TT Starsin Juuso Immonen (61) ja Samu Juvonen (24) olivat lauantaina väkevällä pelipäällä. Juvonen kirjautti Jymypalikoita vastaan tehot 4+2 ja Immonen 2+1.

Molemmat savonlinnalaisjoukkueet pääsivät voittojen myötä joulutauolle salibandyn 3. divisioonassa, kun TT Stars ja Top Team pelasivat molemmat kaksi ottelua lauantaina OKL-hallilla.

Erityisesti TT Stars oli tylyllä pelipäällä, kun se kaatoi SC Unpron 2—7 ja Jymypalikat peräti 13—1.

— Tänään ei hirveästi jätetty mahdollisuuksia vastustajille, TT Starsin Verneri Turunen myhäili turnauspäivän päätyttyä.

TT Starsin päivän tehokkain oli 5+5 kahdessa pelissä nakuttanut Samu Juvonen. Sarjan pistepörssin toisena oleva TT Stars -hyökkääjä Juuso Immonen iski tehot 4+2.

Turusen mukaan joukkueen peruspelaaminen alkaa jo olla hyvällä mallilla, vaikka parannettavaakin on.

— Alun vaikeuksien jälkeen joukkue alkaa olla jo hyvässä iskussa. Meidän joukkueeseen tuli täksi kaudeksi uusia pelaajia, ja nyt olemme pikku hiljaa hitsaantuneet yhteen.

Joukkueen tavoite on sarjapaikan säilyttäminen, ja se näyttää todennäköiseltä, mikäli se jatkaa edellispeliensä virettään. Neljä ensimmäistä ottelua hävinnyt TT Stars on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan viisi.

— Olemme hyvällä tiellä, Turunen summaa.

Soila Puurtinen

Samu Juvonen oli TT Starsin koko lauantain tehokkain tehoin 5+5.
Samu Juvonen oli TT Starsin koko lauantain tehokkain tehoin 5+5.

Top Team kahdella voitolla sarjakärkeen

Myös Top Team urakoi lauantaina SC Unprota ja Jymypalikoita vastaan.

— Kahta voittoa lähdettiin hakemaan, ja se saatiin, Top Teamin pelaajavalmentaja Timo Käck huokaisi päivän päätteeksi.

Heidän ottelunsa olivat huomattavasti tiukempia, kun Jymypalikat kaatui 6—8 ja SC Unpro jännittävien vaiheiden jälkeen 6—5.

— Ensimmäisessä ottelussa pelattiin juuri sen verran mikä riitti voittoon. Toisessa taas olimme ekassa erässä huonompia kuin vastustaja, mutta kahdessa seuraavassa taas parempia, joten ansaittu voitto, Käck pohti.

Ensimmäisessä ottelussa Jymypalikoita vastaan Markus Karttunen iski hattutempun, kun taas samassa ketjussa pelannut Santeri Nyrhinen nappasi saman verran syöttöpisteitä.

Ottelu SC Unprota ratkesi vasta 15 sekuntia ennen päätösvihellystä Heikki Herrasen mailasta lähteneeseen vetoon.

Käckin mukaan turnausten toiset pelit ovat olleet tällä kaudella joukkueelle haastavia, mutta tällä kertaa tilanne meni toisinpäin.

— Kahdella voitolla on kiva lähteä viettämään pikkujouluja, hän huikkaa hymyhuulillaan poistuessaan OKL-hallin pukuhuonekäytävälle.

Ja mikäs sen on lähtiessä, kun joukkue kipusi voittojen myötä lohkonsa piikkipaikalle.