Ajolla revanssin paikka sunnuntain kotiottelussa

Tuija Pauhu

Viikko sitten Ajo nappasi komean kotivoiton Karelian Hurmokselta. Arkistokuva.
Viikko sitten Ajo nappasi komean kotivoiton Karelian Hurmokselta. Arkistokuva.

Savonlinnan Ajo ja Leppävirran Viri tarjoilevat isänpäiväviihdettä lentopallon naisten 2-sarjan merkeissä sunnuntaina Savonlinnan OKL-hallissa.

Joukkueet ovat lohkossaan tasapisteissä toisena ja kolmantena viiden pelatun ottelun jälkeen. Kärjessä olevaan Tsemppiin on eroa kaksi pistettä ja Passarit roikkuu pisteen päässä Ajosta ja LeVistä.

Sarja-avauksessa lokakuussa LeVi oli kotikentällään Ajoa parempi erin 3—1. Ajolta oli tuosta ottelusta sivussa runkopelaaja Tiina Puurtinen.

— LeVi kaatuu paremmilla hyökkäystehoilla kuin mitä avauspelissä esitimme. Emme voi klaarata loppukautta sillä, että vain Puurtisen Tiina tekee pisteitä syötöillä ja hyökkäyksillä. Peräänkuulutan tehoja koko joukkueelta, valmentaja Anssi Gröhn sanoo.

Ajo—LeVi sunnuntaina Savonlinnan OKL-hallissa klo 14

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet