Kasper Piitulainen ratkaisi voiton SaPKolle jatkoajalla

SaPKon ja TUTOn kohtaaminen Talvisalossa oli odotetun vauhdikas. SaPKo johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 3—1, mutta ottelu venyi jatkoajalle.

Kasper Piitulainen ratkaisi SaPKon jatkoaikavoiton.

SaPKo otti jatkoaika voiton kauden ensimmäisessä kohtaamisessa TUTOa vastaan Mestiksen runkosarjassa. Ottelu päättyi lukemiin 4—3 JA.

Pelin alku oli odotetun vauhdikas, kun vierasjoukkue painoi heti alusta alkaen nopealla jalalla kiekon perään. SaPKon maalilla Roope Urpolahti joutuikin jo avausminuuteilla venymään useampaan otteeseen.

Avausmaalin iski kuitekin Teemu Lämsä ylivoimalla Kasper Piitulaisen taidokkaasta syötöstä. Niklas Salo pääsi tuplaamaan SaPKon johdon jo 2—0:aan Mikko Lahtelan syötöstä hetkeä myöhemmin.

TUTO iski kavennuksen ylivoimalla. Urpolahti tiputti Kalle Valtolan vedon ja Aki Juusela iski tilanteeksi 2—1.

Lahtela viimeisteli avauserän kolmannen ylivoimamaalin vieden SaPKon takaisin kahden maalin johtoon.

Toisessa erässä SaPKon pelirytmi hidastui ja TUTO käytti tilanteensa hyväkseen, kun Juusela nosti kahdella maalillaan joukkueensa tasoihin. Erän ensimmäinen maali syntyi ylivoimalla.

Kolmas erä meni molemmilta joukkueilta jäähyilyyn. TUTO otti viisi rangaistusta ja SaPKo kolme.

Jatkoerää ehdittiin pelaamaan reilu 20 sekuntia, kun SaPKon Kasper Piitulainen iski voittomaalin. SaPKo nappasi näin ollen kaksi pistettä ja kotivoiton.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Kommentoidut