Vaisu East Volley ei onnistunut haastamaan Karpaaseja

Savonlinnalaisten valmistautuminen sunnuntain otteluun oli haastava, sillä joukkue ei ollut päässyt viikolla harjoittelemaan koko porukalla poissaolojen takia.

Tuija Pauhu

Joonas Oksala oli East Volleyn parhaimmistoa sunnuntaisessa tappiopelissä Outokummussa.
Joonas Oksala oli East Volleyn parhaimmistoa sunnuntaisessa tappiopelissä Outokummussa.

East Volley ei saanut itsestään sunnuntaina parasta irti lentopallon miesten 2-sarjassa, kun Outokummun Karpaasit vei kotiottelunsa suoraan kolmessa erässä pistein 25—21, 25—21, 25—22.

Savonlinnalaisten valmistautuminen otteluun oli haastava, sillä joukkue ei ollut päässyt viikolla harjoittelemaan koko porukalla poissaolojen takia.

— Meillä on ollut tällä viikolla paljon porukkaa kipeänä, ja se näkyi ottelussa. Saimme hyvän kuusikon kentälle, mutta pelaamisessa näkyi, ettemme olleet päässeet harjoittelemaan joukkueena, savonlinnalaisten valmentaja Jaakko Hakulinen toteaa.

— Kokonaisuutena aika vaisu esitys meiltä, vaikka hyviäkin pätkiä oli. Erityisesti Oksalan Joonas torjui hyvin tänään, hän jatkaa.

East Volley kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa ensi sunnuntaina OKL-hallilla Haminan Arsin. Hakulisen mukaan syyskauden päätösottelusta haetaan ehjää peliä.

East Volley oli varmistanut paikan ylempään jatkosarjaan jo aiemmin, ja on sarjassa sijalla kolme.

Sunnuntaina varmistui myös Parikkalan Urheilijoiden jatkopelit ylemmässä sarjassa. JyLen ja LiVon kärsittyä tappiot tänä viikonloppuna, ja PaU:n voitettua oman ottelunsa lauantaina, varmisti joukkue paikkansa sarjanelosena ennen viimeistä kierrosta.