Jokipojat rankaisi viimeisillä sekunneilla — SaPKolle tappio kauden avauksessa

SaPKo koki tappion kauden avausottelussaan Joensuun Jokipoikia vastaan, kun Jesse Paukku iski ottelun ainoan osuman kolme sekuntia ennen päätössummeria.

Antti Varonen

Roope Urpolahti piti SaPKoa pystyssä varsinkin avauserässä. Yhteensä veskarille kertyi 28 torjuntaa. 

Jokipojat saapui SaPKon vieraaksi Mestiksen runkosarjan avauskierrokselle perjantaina.

Ennen pelin käynnistymistä Talvisalossa juhlistettiin vielä viime kautta, kun SaPKon mestaruusviiri paljastettiin Mediatili Areenan seinältä.

Ottelun avauserä mentiin vierasjoukkueen komennossa, kun taas kotijoukkue haki vielä pelituntumaa. Maaleja erässä ei nähty, ja ensimmäiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa 0—0.

Toiseen erään kotijoukkue tuli terävämmin, ja onnistui luomaan vaarallisia hyökkäyksiä. Maaliin asti ei kiekkoa kuitenkaan saatu kummassakaan päässä.

Ottelun ratkaisu nähtiin vain kolme sekuntia ennen ottelun päätössummeria, kun Vaasan Sportista lainalle kasvattajaseuraansa Joensuuhun tullut Jesse Paukku yllätti SaPKo-maalivahti Roope Urpolahden etukulmasta. Näin voitto ja täysi pistepotti Joensuuhun.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet