STPS:n edustusjoukkue heitti oman kausarihaasteensa – Katso videolta, mitä asiaa Jodilla on

Yhdeksäntoista euron hintaisen kannattajakortin lunastamalla yhden kotiottelun hinnaksi tulee kaksi euroa. Kausarikampanjan toteutuminen edellyttää 200 sitovaa ennakkovarausta perjantaihin 13.4. mennessä.

Tuija Pauhu

Puheenjohtaja Jarmo Mikkonen ja kentän puolelle paluun tehnyt varapuheenjohtaja Juuso Kautonen ovat kehitelleet uusia juttuja savonlinnalaiseen edustusjalkapalloon.
Puheenjohtaja Jarmo Mikkonen ja kentän puolelle paluun tehnyt varapuheenjohtaja Juuso Kautonen ovat kehitelleet uusia juttuja savonlinnalaiseen edustusjalkapalloon.

Jalkapallon Kolmosessa pelaava STPS on heittänyt kannattajilleen kausikorttihaasteen.

Yhdeksäntoista euron hintaisen kannattajakortin lunastamalla yhden kotiottelun hinnaksi tulee kaksi euroa. Kausarikampanjan toteutuminen edellyttää 200 sitovaa ennakkovarausta perjantaihin 13.4. mennessä.

— Ihan hyvin on päästy liikkeelle ja tavoitteesta on kasassa jo puolet. Toivomme tietysti, että lopullinen määrä on paljon yli kahdensadan, sanoo STPS:n puheenjohtaja Jarmo Mikkonen.

Kannattajakorttiin liittyviä muitakin etuisuuksia on luvassa vielä kevään aikana. Kausarihaasteen yhdeksi puhemieheksi on valjastettu STPS:n takavuosien pallotaituri ja peräänantamaton taistelija Jorma "Jodi" Rinkinen.

Kausarihaaste sai alkunsa Rovaniemeltä

Kausarihaasteita on heitelty jalkapalloseuroissa ympäri Suomen. Buumin aloitti Veikkausliigassa pelaava Rovaniemen Palloseura. RoPS:n tavoitteena oli myydä 3000 kausikorttia 59 eurolla, kun tavallisesti napapiiriläisten kausikortin hinta on 225 euroa. Tavoite ylittyi kirkkaasti.

Ykköseen noussut FC KTP kauppasi kausikorttiaan 49 eurolla ja täkyyn tarttui yli kaksituhatta kannattajaa.

Kakkosessa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden tammikuun lopussa aloittama kausarihaaste päättyi helmikuun lopussa ja sekin pääsi maaliin asti. 70 euron kampanjahintaisia kausikortteja varattiin 1 179 kappaletta.

— Hallituksessa mietimme uusia ideoita ja muualta saadut hyvät kokemukset kannustivat yrittämään. Kautosen Juuso sparrasi erityisesti MP:ta ja heidän kokemuksiaan, Mikkonen sanoo.

Yritysten toivotaan lähtevän hanakammin mukaan

Mikkosen mukaan yksittäiset jalkapallofanit ovat ottanet hyvin osaa STPS:n kampanjaan Savonlinnan ulkopuolellakin. Puheenjohtaja toivoo paikallisten yritysten tarttuvan vielä hanakammin haasteeseen.

— Kymmenen STPS:n kannattajakorttia lähtee 190 eurolla. Se ei ole iso summa yritykselle, Mikkonen kannustaa.

STPS:n tavoitteena on, että kauden kaikki kotipelit on nähtävissä suorina lähetyksenä verkossa. Myös vieraspelien striimaaminen on suunnitelmissa.

— Näin pyrimme palvelemaan kausikortin ostaneita etäkannattajia.

Joulukuussa STPS:n puheenjohtajana aloittaneelle Mikkoselle on tullut yllätyksenä kuinka pienellä ydinryhmällä paikallinen edustusjalkapallo toimii.

— Minun lisäkseni taustoilla työskentelevät Sointu Kumpulainen, joukkueenjohtaja Aleksi Torvikoski ja Jukka Malinen. Loput aktiivit ovat joukkueen pelaajia. Pieni organisaatio totta kai rajoittaa tekemistä, joten vapaaehtoisille on tilaa ja tarvetta seuratyössä, Mikkonen sanoo.

Siihen Mikkonen on tyytyväinen, että kaikki jotka ovat mukana, ovat sitä satasella ja koko sydämestään.

— Halu pitää seura hengissä ja kehittää sitä edelleen on kova. STPS haluaa jatkossa näkyä entistä paremmin ja laadukkaammin muun muassa somessa. Tapetilla pitää pysyä.

Joukkueen kokoonpanoon palataan parin viikon sisällä. Mikkosen mukaan keltamustassa peliasussa pelaa tulevalla kaudella laadukas jalkapallojoukkue.

Jos video ei näy, näet sen myös täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet