Top Teamin voittoputkelle kymppi täyteen — Syyskuusta saakka voittamattomana pelannut joukkue nousi jakamaan sarjan piikkipaikkaa

Top Team on kärsinyt kauden ainoat tappionsa ensimmäisessä turnauksessa syyskuun lopussa Sulkavalla.

Soila Puurtinen

Top Team juhli maalia sunnuntaina peräti 20 kertaa. Joukkueen kapteeni Samuli Hirn iski niistä viisi
Top Team juhli maalia sunnuntaina peräti 20 kertaa. Joukkueen kapteeni Samuli Hirn iski niistä viisi

Top Team jatkoi voittoputkeaan sunnuntaina Savonlinnan liikuntahallilla pelatussa salibandyn 3-divisioonan turnauksessa. Isäntäjoukkue venytti putkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi kun SC Unpro kaatui 10–3 ja SBS Hamina 3–10.

– Tuntuu, että peli vain paranee kauden edetessä. Ja se on hyvä, että niin tapahtuu, Top Teamin valmentaja Marko Hirn myönsi tyytyväisenä sunnuntain turnauksen jälkeen.

Erityisesti päivän toinen ottelu sai joukkueen valmentajalta kehuja. Siinä Top Team kohtasi sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan SBS Haminan. Hamina oli voittanut päivän ensimmäisessä ottelussaan sarjakärkenä olevan Löysätempon, ja se lisäsi panoksia myös päivän päättävään otteluun.

– Se peli oli meiltä loistava. Heillä on kova jengi, ja sen osoitti voitto Löysätemposta. Pelin jälkeen heidän valmentaja tuli kuitenkin sanomaan meille, että hyvää matkaa kakkoseen, Hirn kertoi.

Soila Puurtinen

5763204.jpg

Top Team lähti molempiin otteluihin varjelemaan omaa maaliaan ja iskemään vastaiskuista. Nopeajalkainen joukkue teki työtä käskettyä, ja tulos oli sen mukainen: kuusi päästettyä ja 20 tehtyä maalia kahteen otteluun.

Top Team on kärsinyt kauden ainoat tappionsa ensimmäisessä turnauksessa syyskuun lopussa Sulkavalla, mutta tuon jälkeen joukkue on kulkenut voitosta voittoon. Myös maaliero on sarjan kärkeä 112 tehdyllä ja 39 päästetyllä.

– Olemme pelanneet nyt viisi turnausta ilman minkäänlaisia ohipelejä. Kuten sanottua, peli vain paranee kokoajan, Hirn jatkoi.

Myös TT Stars pelasi sunnuntaina kotikentällään Savonlinnassa. Päivän avausottelussa Starts ei mahtanut Löysätemmolle mitään, vaan mikkeliläisjoukkue vei voiton 2–14.

Stars päätti turnauksen kuitenkin voittoon kaatamalla SC Unpron 2–7 Kimmo Höglundin johdolla. Höglund iski ottelussa neljä maalia ja nappasi yhden syöttöpisteen. Maalitykkinä tunnettu Juuso Immonen oli puolestaan tällä kertaa syöttöjän roolissa yhdellä maalilla ja neljällä syöttöpisteellä.

Sysmässä oman turnauksensa pelannut sulkavalainen VäPePa nappasi voiton sarjajumbolta Jymyltä. Sulkavalaiset iskivät 12 osumaa reiluun 19 minuuttiin.

BB-88:a vastaan VäPePa nousi viiden maalin tappioasemasta 4–6:een kolmannen erän alussa Lassi Toropaisen maalilla. Kiri ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, vaan BB-88 vei voiton lukemin 4–7.

12 pelatun ottelun jälkeen TT Stars on sarjassa sijalla kuusi ja VäPePa kahdeksan. Seuraavan kerran joukkueet pelaavat 22. helmikuuta. VäPePa ja TT Stars pelaavat Sulkavalla ja Top Team matkustaa Mikkeliin.