Teemu Lämsä loppukaudeksi SaPKoon — Keskushyökkääjän paluu onnistui pelaajabudjetin ulkopuolisen rahoituksen turvin

Toni Henttosen sopimus loppuu perjantaina ja joukkueenjohtaja Pekka Lindenin mukaan hyökkääjän jatkokuviot ratkeavat tällä viikolla suuntaan tai toiseen.

Soila Puurtinen

Teemu Lämsä oli mukana SaPKon mestarijoukkueessa.
Teemu Lämsä oli mukana SaPKon mestarijoukkueessa.

SaPKon Mestisjoukkue saa kokoonpanoonsa tutun kasvon kun Teemu Lämsä palaa pässipaitaan kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella.

23-vuotias keskushyökkääjä on pelannut SaPKossa Mestistä toistaiseksi 103 ottelua. SM-liiga kokemusta on karttunut TPS:n ja SaiPan paidassa.

Lämsä on toipunut täysin viime keväänä ajoittain pelaamista haitanneesta vammastaan.

Pelaaja liittyy SaPKon joukkueeseen välittömästi, mutta joukkueenjohtaja Pekka Lindenin mukaan ei vielä välttämättä pelaa keskiviikkona Joensuussa Jokipoikia vastaan eikä perjantaisessa Suomen cupin finaalissa Ketterää vastaan Hartwall Arenalla.

— Lämsä on harjoitellut syksyn ajan Turussa, joten fysiikka on kohdallaan. Valmennus katsoo mikä on sitten valmius pelaamiseen, Linden sanoo.

Paljon riippuu myös loukkaantuneiden pelaajien pelikunnosta.

— Viikonloppuna huilannut Kasper Piitulainen näyttäisi selvinneen säikähdyksellä Jokipojat-kotiottelussa saamastaan tällistä. Turussa loukkaantuneen Juuso Forsströmin tilanteeseen saadaan lisäselvyyttä maanantaina. Tommi Laakson tilanne on kysymysmerkki ja voi olla, että hän on sivussa tämän viikon, Linden sanoo.

Kylkiluunsa murtanut puolustaja Even Myreng Kjellesvik on ollut jo mukana jääharjoituksissa.

Toni Henttosen sopimus loppuu perjantaina ja Lindenin mukaan hyökkääjän jatkokuviot ratkeavat tällä viikolla suuntaan tai toiseen.

Lämsän saaminen takaisin SaPKoon onnistui pelaajabudjetin ulkopuolisen rahoituksen turvin.

— SaPKo kiittää lämpimästi kaikkia niitä tahoja ja yrityksiä, jotka mahdollistivat Lämsän paluun takaisin Savonlinnaan, sanoo SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen.